fbpx

Curs COMBIped Podofix

Curs Combiped Podofix este una dintre metodele unice de rezolvare a problemelor unghiilor încarnate. In urma cursului, veți putea stăpâni metode importante pentru munca unui specialist profesionist.C

  • Această tehnică de corectare este foarte eficientă și ajută clienții cu cazuri mai complexe de unghii încarnate.

Acest curs include:

  • Introducere. Metoda de diagnosticare a problemei.
  • Lista instrumentelor necesare. Ce instrumente ar trebui să folosească un podolog în timpul muncii sale. De ce au fost create si cum se folosesc ele.
  • Introducere în metoda de corectare. Instrucțiuni pentru aplicarea tehnicii spange pentru corectia unghiei incarnate;
  • Recomandări pentru produsele cosmetice profesionale folosite pentru tratarea afectiunilor pacientilor.
  • Aplicarea practică a cunoştinţelor dobândite sub supravegherea unui specialist cu 7 ani de experienţă. Lucrare practică cu pacienti/modele. Aplicarea și utilizarea tehnicii spange de corectare a unghiilor încarnate.
  •  Feed-back de la pacienti.

Durata cursului:  1 zile.

URMĂTORUL CURS

Cursantele noastre

Recenzii de la persoanele ce au ales cursurile noastre

Recomand cu încredere cursurile organizate de Doamna Tatiana pentru toti care vor sa se specializeze în acest domeniu minunat de Podologie. Am învățat mai mult decat ma asteptam și abia aștept sa revin la alte cursuri. Avem nevoie de specialiști ca Doamna Tatiana în tara noastră! Este o persoana minunata și un formator extraordinar de la care pleci învățat, increzator și fără frica de a practica aceasta meserie!
Curs de baza! M-am îndrăgostit de Tatiana de la cursul firul de titan și am zis că dau orice sa ajung sa fac baza cu ea. Nu regret nici o secunda!!! Profesionalism suta la suta, disciplina, multe informații, multa practica (ceea ce este totul). Iți mulțumesc și am să ți mulțumesc toată viata.
Curs de baza! Curs de baza complet cu multe informatii, practica, buna dispozitie si mult ajutor din partea formatorului Tatiana Cuciurean !!! Ne-aa lamurit in multe cazuri in care chiar nu stiam ce sa facem acolo!!! Multumesc din suflet
Am ajuns la acest curs pentru că mi l am dorit foarte mult,ce pot sa spun este că poți să înveți foarte mult dintr un curs de genul cu prezenta fizică dar contează foarte mult cine tine acest curs!!Tatiana mulțumesc mult pentru tot!!de aceea revin cu drag la următorul curs în data de 16ian 2023 Recomand 100%
Foarte atent realizat și detaliat cursul, însoțit de prezentarea instrumentarului necesar acestei tehnici, modele prezentate și pozele prezentate și ele folositoare. Din punctul meu de vedere, un curs complet din care înveți tehnică fără prea multă greutate. Mulțumesc ! Recomand !!!
X