fbpx

Curs Tehnica Scalpel

Acest curs este destinat specialiștilor podologi și persoanelor cu experiență în îngrijirea picioarelor.

Vă ajută să lucrați pe tălpi problematice, când întâlniți:

Ușurează muncă specialistului prin reducerea timpului de lucru.

Fiind o tehnică fără durere, oferă confort și încredere clientului.

Acest curs include:

 • parte teoretică (mod presentare)
 • parte practică (4 modele / cursant)

  Durată curs: 1 zi

  URMĂTORUL CURS

  Cursantele noastre

  Recenzii de la persoanele ce au ales cursurile noastre

  Recomand cu încredere cursurile organizate de Doamna Tatiana pentru toti care vor sa se specializeze în acest domeniu minunat de Podologie. Am învățat mai mult decat ma asteptam și abia aștept sa revin la alte cursuri. Avem nevoie de specialiști ca Doamna Tatiana în tara noastră! Este o persoana minunata și un formator extraordinar de la care pleci învățat, increzator și fără frica de a practica aceasta meserie!
  Curs de baza! M-am îndrăgostit de Tatiana de la cursul firul de titan și am zis că dau orice sa ajung sa fac baza cu ea. Nu regret nici o secunda!!! Profesionalism suta la suta, disciplina, multe informații, multa practica (ceea ce este totul). Iți mulțumesc și am să ți mulțumesc toată viata.
  Curs de baza! Curs de baza complet cu multe informatii, practica, buna dispozitie si mult ajutor din partea formatorului Tatiana Cuciurean !!! Ne-aa lamurit in multe cazuri in care chiar nu stiam ce sa facem acolo!!! Multumesc din suflet
  Am ajuns la acest curs pentru că mi l am dorit foarte mult,ce pot sa spun este că poți să înveți foarte mult dintr un curs de genul cu prezenta fizică dar contează foarte mult cine tine acest curs!!Tatiana mulțumesc mult pentru tot!!de aceea revin cu drag la următorul curs în data de 16ian 2023 Recomand 100%
  Foarte atent realizat și detaliat cursul, însoțit de prezentarea instrumentarului necesar acestei tehnici, modele prezentate și pozele prezentate și ele folositoare. Din punctul meu de vedere, un curs complet din care înveți tehnică fără prea multă greutate. Mulțumesc ! Recomand !!!
  X