fbpx

Curs Bazele în Podologie

Prin participarea la acest curs, veți descoperi un nou domeniu de muncă interesant în care vă puteți realiza ca un profesionist calificat și veti putea ajuta oamenii să-și rezolve problemele legate de îngrijirea picioarelor. Pentru specialistii in manichiură și pedichiură este o oportunitate de a obține un nou nivel de calificare și de a oferi servicii nu numai de frumusețe și estetică, ci și de sănătate.

Acest curs vă va oferi oportunitatea de a învăța următoarele aspecte ale podologiei:

  • Ce este podologia? Este o știință care se ocupa de igiena si ingrijirea picioarelor.
  • Cerințe pentru un specialist. Cum este să fii podolog.
  • Cerințe pentru cabinetul dumneavoastră. Cum să creezi condiții sigure si optime de muncă și să începi să lucrezi ca podolog.
  • Cum se diagnostezi problemele picioarelor la clienți. Tipurile de probleme și infecții ale picioarelor. Metodologia de clasificare și verificarea acestora. Sistematizarea si documentarea problemelor procesate cu pacientii.
  • Lista instrumentelor necesare. Ce instrumente ar trebui să folosească specialistul podolog în timpul muncii sale.
  • De ce au fost create si cum să le folosești corect.
  • Recomandări pentru produsele cosmetice profesionale folosite de pacienti pentru tratamentul problemelor picioarelor.
  • Aplicarea practică a cunoştinţelor dobândite sub supravegherea unui specialist cu experiența de peste 7 ani. Executarea procedurilor practice pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale picioarelor. Primii pași pentru a stăpâni profesia de podolog.
  • Feed-back de la pacienti.
Durata cursului: 4 zile.

URMĂTORUL CURS

Cursantele noastre

Recenzii de la persoanele ce au ales cursurile noastre

Recomand cu încredere cursurile organizate de Doamna Tatiana pentru toti care vor sa se specializeze în acest domeniu minunat de Podologie. Am învățat mai mult decat ma asteptam și abia aștept sa revin la alte cursuri. Avem nevoie de specialiști ca Doamna Tatiana în tara noastră! Este o persoana minunata și un formator extraordinar de la care pleci învățat, increzator și fără frica de a practica aceasta meserie!
Curs de baza! M-am îndrăgostit de Tatiana de la cursul firul de titan și am zis că dau orice sa ajung sa fac baza cu ea. Nu regret nici o secunda!!! Profesionalism suta la suta, disciplina, multe informații, multa practica (ceea ce este totul). Iți mulțumesc și am să ți mulțumesc toată viata.
Curs de baza! Curs de baza complet cu multe informatii, practica, buna dispozitie si mult ajutor din partea formatorului Tatiana Cuciurean !!! Ne-aa lamurit in multe cazuri in care chiar nu stiam ce sa facem acolo!!! Multumesc din suflet
Am ajuns la acest curs pentru că mi l am dorit foarte mult,ce pot sa spun este că poți să înveți foarte mult dintr un curs de genul cu prezenta fizică dar contează foarte mult cine tine acest curs!!Tatiana mulțumesc mult pentru tot!!de aceea revin cu drag la următorul curs în data de 16ian 2023 Recomand 100%
Foarte atent realizat și detaliat cursul, însoțit de prezentarea instrumentarului necesar acestei tehnici, modele prezentate și pozele prezentate și ele folositoare. Din punctul meu de vedere, un curs complet din care înveți tehnică fără prea multă greutate. Mulțumesc ! Recomand !!!
X